Om migGjord i Photoshop från ett fotoJag är en f.d. kommunikatör och datainstruktör. Media och kommunikation har alltid varit ett av mina intressen och jag utbildade mig på sena 70-talet. Det var då man klippte och klistrade, ritade och färglade allt för hand och all information gjordes för tryckta media. Nu har sedan länge datorn ersatt skrivmaskinen och till stora delar post, brevbärare, tryckta annonser och ibland t.o.m. skissblock och konstnärsfärger. Kommunikation har blivit enklare men det krävs att man lär sig lite av tekniken. När jag en gång i PC:ns barndom lärde mig grunderna blev det naturligt att jag delade med mig av sina kunskaper.

Om mina sidor

Jag valde namnet Verkligheten eftersom jag skriver om verkligheten. Om de innehåller fantasi så är det också en sorts verklighet, i alla fall för den person som har fantasin. Klicka på menyerna här ovan eller vid sidan för att läsa mer.

Bilderna här ovan är min fars första bil, i mitten det skepp i vilket troligen mina föräldrar flydde i till Sverige och till höger Alu Mõis, där jag föddes.

Om datortipsen

I över 25 år har jag arbetat på heltid eller deltid som datalärare och konsult. Dessemellan har jag haft uppdrag såsom att skapa webbsidor, broschyrer, register etc. Nu när allt fler skaffar sig en liten dator behöver de snabbt komma igång. Då är ett skönt att få ett eller annat tips. Det är också bra att ha lite samlat på ett ställe som alla kan komma åt.

Lämna ett svar

Rulla till toppen